FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidatkinja Košta u Makarskoj

MAKARSKA, 22. prosinca 2004. (Hina) - Nezvisna predsjedničkakandidatkinja Doris Košta danas je u Makarskoj izjavila da će od Vladei Ministarstva okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva zatražitida obustave sve odluke o rušenju bespravno sagrađenih objekata.
MAKARSKA, 22. prosinca 2004. (Hina) - Nezvisna predsjednička kandidatkinja Doris Košta danas je u Makarskoj izjavila da će od Vlade i Ministarstva okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva zatražiti da obustave sve odluke o rušenju bespravno sagrađenih objekata.

Košta je na tiskovoj konferenciji u Makarskoj u sklopu predizborne kampanje rekla da će kad postane predsjednica, radikalno reformirati pravosuđe jer je, kako je ocijenila, dio zakona prilagođen potrebama političke i gospodarske mafije.

Također je izjavila da će kad postane predsjednica, raspisati referendum o ulasku u EU i NATO.

Omogućit ću kvalitetan ulazak kapitala u zemlju, a ograničiti iznošenje dobiti jer su nam banke i pojedini privatni poduzetnici na svojevrstan način okupirali zemlju, rekla je Košta.

Kako je rekla, podupire ju Savez udruga stanara Hrvatske, a dobiva još i potporu sa svih strana i od brojnih obespravljenih građana.

Borit ću se za zakonitost da se obespravljenima vrate njihova prava, a radnicima sve ono što je nezakonito oduzeto u pretvorbi i privatizaciji. Borit ću se za parlamentarnu državu u kojoj će vladati jedinstvo rada i kapitala, svim braniteljima osigurat ću jednaka prava, legalizirati izgrađeno kako je to učinjeno 1968., a zalagat ću se i za prava žena, obećala je Doris Košta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙