FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski rotarijanci imat će zasebni distrikt

ČAKOVEC, 20. prosinca 2004. (Hina) - Čakovečki rotarijanci navečerašnjoj su izbornoj skupštini objavili da je u tijeku formiranjehrvatskog zasebnog distrikta te organizacije.
ČAKOVEC, 20. prosinca 2004. (Hina) - Čakovečki rotarijanci na večerašnjoj su izbornoj skupštini objavili da je u tijeku formiranje hrvatskog zasebnog distrikta te organizacije.

Hrvatski rotary-klubovi djeluju u sklopu Bečkog distrikta 1910, koji je najbrojniji rotary-distrikt u svijetu. On okuplja oko dvije tisuće članova u 90 klubova Austrije, Slovenije, Mađarske, BiH i Hrvatske, pa je zbog njegove veličine pokrenuta inicijativa za osnivanje zasebnog hrvatskog distrikta.

Na večerašnjoj izbornoj skupštini čakovečkog Rotary-kluba za predsjednika u slijedećoj rotarijanskoj godini, koja započinje 1. srpnja, dužnost predsjednika obnašat će prof. Vladimir Kalšan, kustos Muzeja Međimurja, dok će tajničke poslove obavljati novinar Ivica Žišković.

Skupština u Čakovcu iskorištena je da se novinarima predstavi program obilježavanja stote obljetnice Rotary organizacije koja okuplja oko milijun i pol članova i novčano podupire humanitarne akcije. Na svjetsku proslavu Rotary Internationala u Chicago će otputovati Kalšan i Žišković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙