FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mokre ceste na Kvarneru i na auocesti

ZAGREB, 25. prosinca 2004. (Hina) - Ceste su zbog kiše mokre naKvarneru i dijelu autoceste A6 od Orehovice do Zalesine, a mokra je iriječka obilaznica, te dio autoceste A1 Jezerane-Žuta Lokva-Otočac,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 25. prosinca 2004. (Hina) - Ceste su zbog kiše mokre na Kvarneru i dijelu autoceste A6 od Orehovice do Zalesine, a mokra je i riječka obilaznica, te dio autoceste A1 Jezerane-Žuta Lokva-Otočac, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti Istre, te u dijelu Gorskoga kotarai Istre, uglavnom na 150 m.

U preostalom dijelu unutrašnjosti vlažne su i skliske županijske i lokalne ceste i neke državne, te istaknuti dijelovi autocesta, kao što su mostovi, nadvožnjaci i vijadukti.

Mogući su odroni zemlje i kamenja.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira se pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju.

Na izlazu iz zemlje preko GP Bajakovo kolona teretnih vozila duga je čak 15 km, pa HAK savjetuje vozačima klamiona da s autoceste skrenu u Županji i upute se na prijelaze Tovarnik i Ilok.

Putnička vozila u koloni dugoj 2-2,5 km čekaju do pola sata.

Na Tovarniku i Iloku nema gužve u putničkom prometu.

Pojačan je i ulaz osobnih vozila preko Bregane, no nema duljih čekanja.

Ostalim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙