FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićen provalnik koji je pokušao pregaziti policajca

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila jeprovalnika koji je jučer, nakon što je pokrao jednu trgovinu uSesvetama, automobilom pokušao pregaziti policajca, izvijestila jedanas policija.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je provalnika koji je jučer, nakon što je pokrao jednu trgovinu u Sesvetama, automobilom pokušao pregaziti policajca, izvijestila je danas policija.

Nakon uhićenja i kriminalističke obrade policija je 22-godišnjaka uz kaznenu prijavu danas privela istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Mladić je uhićen jučer prije podneva u svojoj kući u zagrebačkom naselju Dubrava. U dvorištu kuće pronađen je i automobil "renault megane" kojim je pokušao pregaziti jednog od dvojice policajca koji su ga zaustavili, nakon što su primili dojavu o provali u trgovinu.

Kada ga je zaustavila ophodnja mladić je, kako tvrde u policiji, automobilom krenuo prema policajcu koji je stajao na cesti. Nesreća je izbjegnuta jer je policajac u zadnji čas skočio u stranu, no automobil ga je desnom bočnom stranom automobila ipak okrznuo po potkoljenici.

Policija kaže da je automobil koji je uhićeni vozio ukraden iz jedne prodavaonice automobila početkom studenoga. Osumnjičeni je potom na vozilo montirao njemačke registracijske oznake ukradene s drugog automobila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙