FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u bijegu provalnik pokušao pregaziti policajca

ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Nepoznati provalnik noćas je,bježeći pred policijom, na području Sesveta automobilom pokušaopregaziti policajca koji je u zadnji čas odskočio s ceste, a provalnikje pobjegao, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Nepoznati provalnik noćas je, bježeći pred policijom, na području Sesveta automobilom pokušao pregaziti policajca koji je u zadnji čas odskočio s ceste, a provalnik je pobjegao, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Provalnik je noćas oko 1 sat u mjestu Vugrovec kraj Sesveta provalio u trgovinu mješovite robe te se potom automobilom "renault megane" ili "renault 19" crvene boje i njemačkih registracija odvezao u smjeru mjesta Šimunčevec.

Dojavu o provali zaprimila su dvojica sesvetskih policajaca u autoophodnji koji su oko 200 metara pred Šimunčevcem uočili sumnjivi automobil i zaustavili ga. Prvi policajac (35) je izašao i krenuo prema osumnjičenom koji je počeo voziti unatrag, pa je drugi policajac (26) službenim automobilom krenuo za njim i uspio mu zapriječiti put. Njegov kolega se za to vrijeme nalazio na sredini ceste. Osumnjičeni je krenuo prema njemu u namjeri da ga pregazi, oglušujući se na policajčevu zapovijed da se zaustavi. Policajac je u zadnji čas odskočio s ceste, pri čemu ga je provalnik desnom bočnom stranom automobila okrznuo po potkoljenici.

Kako bi zaustavio osumnjičenog, policajac je iz službenog pištolja ispalio hitac u desni kotač vozila, ali je osumnjičeni ipak uspio pobjeći prema Sesvetama.

U policiji kažu da tragaju za nepoznatim provalnikom kojega se tereti i za pokušaj teškog ubojstva policajca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙