FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Strelu pomažu ljubavne fantazije

LJUBLJANA, 28. prosinca 2004. (Hina) - Slovenski plivač-ultramaratonacMartin Strel ima posebnu tehniku "ubijanja vremena" koja mu je pomoglada nizvodno prepliva Dunav, Mississippi i Yangtze, te tako uđe uGuinnessovu knjigu rekorda.
LJUBLJANA, 28. prosinca 2004. (Hina) - Slovenski plivač-ultramaratonac Martin Strel ima posebnu tehniku "ubijanja vremena" koja mu je pomogla da nizvodno prepliva Dunav, Mississippi i Yangtze, te tako uđe u Guinnessovu knjigu rekorda.

"Plivam s lakoćom i dobro kontroliram tijelo, ali na dugim prugama i glava mora biti zaposlena. Zato cijelo vrijeme izmišljam priče, maštam ili planiram buduće poslove", rekao je u razgovoru za ljubljanski list "Dnevnik" 50-godišnji Strel, dodajući da se u vodi ne brani niti od ljubavnih fantazija.

"Nedavno sam recimo bio u žiriju za izbor miss Casino Kongo, gdje je bilo mnogo lijepih žena. Na idućem ću maratonu odabrati jednu od njih i zamišljati kako putujemo po svijetu" , kaže Strel i dodaje da njegova supruga s kojom je u braku 25 godina nije ljubomorna na takva prijateljstva.

"Možda se u priči između mene ljepotice nešto dogodi, a možda i ne. Svakako mislim više puta promijeniti završetak, kako mi ne bi bilo dosadno..." - rekao je Strel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙