FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osiguravatelji smatraju da je prerano za procjene šteta od potresa u Aziji

MUENCHEN, 27. prosinca 2004. (Hina/dpa) - Najveći svjetskireosiguratelj Munich Re u ponedjeljak je objavio kako je još preranoza davanje procjena šteta izazvanih plimnim valovima koji su pogodilijužnu i istočnu Aziju nakon potresa.
MUENCHEN, 27. prosinca 2004. (Hina/dpa) - Najveći svjetski reosiguratelj Munich Re u ponedjeljak je objavio kako je još prerano za davanje procjena šteta izazvanih plimnim valovima koji su pogodili južnu i istočnu Aziju nakon potresa.

Glasnogovornik njemačke tvrtke kazao je da je zasad nemoguće procijeniti troškove ali će kompanija možda pokušati uvrstiti pregled šteta izazvanih nedjeljnim potresom u svoje godišnje izvješće o štetama prouzročenim prirodnim katastrofama za čitavu godinu, koje planira predstaviti u srijedu.

Švicarski reosiguravatelji Swiss Re i njemačka grupa Hanover Re također su objavili da je prerano za procjene o troškovima katastrofe. "Situaciju trenutno procjenjujemo zajedno s osiguravateljima i stručnjacima", kazala je glasnogovornica Swiss Re-a.

Na tržištu dionica ne očekuje se da će cijene osiguravateljskih dionica biti pretjerano pogođene uslijed katastrofe koja je pogodila Aziju budući se ne očekuju veliki odštetni zahtjevi iz industrije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙