FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor posjetila Dom umirovljenika Ravnice

ZAGREB, 26. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-aJadranka Kosor posjetila je danas Dom umirovljenika Ravnice gdje jeprigodnim božićnim darovima darivala štićenike Doma te im zaželilačestit Božić i dobru i zdravu Novu godinu.
ZAGREB, 26. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor posjetila je danas Dom umirovljenika Ravnice gdje je prigodnim božićnim darovima darivala štićenike Doma te im zaželila čestit Božić i dobru i zdravu Novu godinu.

Nakon što je štićenike darivala voćem, pršutom i vinom, a oni joj zauzvrat uručili sliku koju je sama nedavno kupila na dobrotvornoj aukciji za taj dom, Kosor je novinarima izjavila da se na posjet Domu odlučila jer živi u susjedstvu, napomenuvši da je to tradicija tamošnjeg ogranka HDZ-a.

"Istina da je ovo izborno vrijeme, ali posjet je tradicija maksimirskog HDZ-a kojemu i ja pripadam", rekla je.

Nije željela danas na blagdan komentirati jučerašnju izjavu njezina protukandidata i aktualnog predsjednika Stjepana Mesića kako nije točno da je u dosadašnjem dijelu izborne kampanje ona (Kosor) potrošila oko tri milijuna kuna, koliko je prijavio njezin Izborni stožer, već da se potrošeni novac kreće između 15 i 20 milijuna kuna.

"To je tipično za Mesića da se i na Božić bavi drugima, da se bavi insinuacijama, ali ja mu danas neću odgovarati jer poštujem božićne blagdane. Ne želim se danas prepucavati ni s kim, pa ni s kandidatom Mesićem", dodala je Kosor.

Najavila je da će Mesić odgovor dobiti sutra, a da danas želi ugodno i mirno provesti blagdane, što želi i svima u Hrvatskoj.

Nakon posjeta Domu umirovljenika, Kosor je posjetila obližnju župnu crkvu te je župniku darivala oko 18.000 kuna koje je na dobrotvornom ručku prikupio maksimirski HDZ, a što će biti utrošeno za obnovu crkava Majke Božje Lurdske i Kraljice svete krunice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙