FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor u Osijeku

OSIJEK,17. prosinca(Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a JadrankaKosor na današnjoj je konferenciji za novinare u Osijeku istaknulakako je izuzetno zadovoljna jučerašnjim prvim danom svojepredsjedničke kampanje.
OSIJEK,17. prosinca(Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor na današnjoj je konferenciji za novinare u Osijeku istaknula kako je izuzetno zadovoljna jučerašnjim prvim danom svoje predsjedničke kampanje.

Kako je rekla Kosor, "u Lipiku i Pakracu družila se s mnogim ljudima, a u Vukovaru je održan veličanstven skup na kojemu je bilo oko 10.000 građana".

Nakon tako uspješnog početka predsjedničku kampanju nastavljam s velikim optimizmom, a ono što je posebno važno "iza mene stoji rad i rezultati", ocijenila je.

Istaknula je kako je kao potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja i međugeneracijske solidarnosti sudjelovala u donošenju Zakona o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, te da je u proteklih godinu dana u Hrvatskoj nezaposlenost smanjena na ispod 300 tisuća.

Posebno važnim ocijenila je napore Hrvatske za ulazak u EU, te je ocijenila kako "u tome velike zasluge ima premijer Sanader i da s tim u vezi očekujemo povoljne rezultate iz Bruxellesa".

Izjavila je i da će tijekom kampanje nastaviti upozoravati na štetnost sporazuma DružbeAdria.

Na novinarski upit očekuje li s tim u vezi reakciju premijera Sanadera, rekla je da "ne očekuje suprotne reakcije".

Na upit kako komentira to da su u isto vrijeme protiv sporazuma Družbe Adria uz Katoličku crkvu prosvjedovale i brojne udruge, Kosor je rekla "što se mene tiče, to je sretna koincidencija".

Glasnogovornik HDZ-ova Izbornog stožera Mate Radeljić demantirao je "medijski napis u jednim novinama u kojemu je objavljeno da je jučer u Vukovaru na skupu bilo samo tisuću građana".

Radeljić je, na novinarski upit tko će od estradnih zvijezda i za koliko novca nastupati na predizbornim skupovima predsjedničke kandidatkinje Kosor, rekao kako će biti više poznatih imena, među kojima je glavna zvijezda Miroslav Škoro. On će nastupiti na svih devet skupova i to "kao prijatelj stranke kojemu će se pokriti samo osnovni troškovi", rekao je Radeljić.

Jadranka Kosor nakon konferencije za novinare nastavila je druženje s građanima u Osijeku, Valpovu i Belišću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙