FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor najavila nove projekte za starije i nemoćne

ZAGREB, 18. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-aJadranka Kosor danas je u sklopu obilaska Bjelovarsko-bilogorskežupanije posjetila Dom za starije i nemoćne osobe u Bjelovaru, gdje jenajavila nove projekte vezane uz brigu za starije i nemoćne osobe.
ZAGREB, 18. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor danas je u sklopu obilaska Bjelovarsko-bilogorske županije posjetila Dom za starije i nemoćne osobe u Bjelovaru, gdje je najavila nove projekte vezane uz brigu za starije i nemoćne osobe.

Štićenicima Doma Jadranka Kosor je rekla da će se i dalje zalagati "za brigu o stvarnom dignitetu obitelji, posebice starijih" te da briga o toj kategoriji stanovništva ne bude samo deklarativna, već i stvarna.

Najavila je nove projekte, kao što je uvođenje dnevnog boravka za starije osobe koje nisu smještene u domovima te stvaranje mreže mladih volontera koji će pomagati i skrbiti o starijim i nemoćnim osobama. Kazala je da će se program mreže volontera početi prvo provoditi upravo u bjelovarskom Domu za starije i nemoćne, kojemu je danas darovala televizor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙