FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Palestinski premijer protiv Blairova prijedloga za održavanjem konferencije

RAMALLAH, 23. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Palestinski premijerAhmed Korei obrušio se u četvrtak na prijedlog britanskog premijeraTonya Blaira za održavanje sastanka u Londonu posvećenog reformama napalestinskim područjima, rekavši da je umjesto toga potrebna mirovnakonferencija.
RAMALLAH, 23. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Palestinski premijer Ahmed Korei obrušio se u četvrtak na prijedlog britanskog premijera Tonya Blaira za održavanje sastanka u Londonu posvećenog reformama na palestinskim područjima, rekavši da je umjesto toga potrebna mirovna konferencija.

Korei neće biti u poziciju odlučiti o palestinskom sudjelovanju na tome sastanku, no njegova izjava jasan je znak podjela u novom palestinskom vodstvu.

Čelnik Palestinske oslobodilačke organizacije Mahmud Abas, najvjerojatniji nasljednik preminulog Jasera Arafata, pozdravio je u srijedu Blairov prijedlog da iduće godine bude domaćinom konferencije o palestinskim reformama.

Korei je rekao da je odbio Blairov prijedlog prema kojem su Palestincima potrebne reforme prije nego se postigne napredak u mirovnom procesu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙