FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blair: napad u Džedi dokaz da teroristi djeluju

LONDON, 6. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Napad na američkoveleposlanstvo u Džedi u Saudijskoj Arabiji pokazuje još jednom dateroristi pokušavaju djelovati u svim zemljama svijeta, izjavio je uponedjeljak britanski premijer Tony Blair.
LONDON, 6. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Napad na američko veleposlanstvo u Džedi u Saudijskoj Arabiji pokazuje još jednom da teroristi pokušavaju djelovati u svim zemljama svijeta, izjavio je u ponedjeljak britanski premijer Tony Blair.

"Napad na američki konzulat u Džedi pokazuje još jednom kako u svim zemljama svijeta teroristi pokušavaju djelovati", rekao je Blair.

"Zato je vrlo važno da ih mi nastavimo goniti i pokušavamo se boriti protiv njih svim mogućim vojnim sredstvima, priznajući da terorizam ima duboke korijene koje pokušavamo ukloniti", rekao je Blair na konferenciji za novinare koju je održao s pakistanskim predsjednikom Pervezom Musharrafom u Londonu.

Ukupno je osmero ljudi poginulo u napadu na američki konzulat u ponedjeljak ujutro, od kojih tri među napadačima i petero među djelatnicima konzulata, od kojih ni jedan nije američki državljanin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙