FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GONG: Obavijest biračima koji će glasovati izvan mjesta svog prebivališta

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Birači koji žele na dan izboraglasovati izvan mjesta svog prebivališta unutar Hrvatske, trebaju do24. prosinca ove godine, u svom uredu za opću upravu, podići potvrduza glasovanje izvan mjesta prebivališta, priopćeno je danas izGONG-a.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Birači koji žele na dan izbora glasovati izvan mjesta svog prebivališta unutar Hrvatske, trebaju do 24. prosinca ove godine, u svom uredu za opću upravu, podići potvrdu za glasovanje izvan mjesta prebivališta, priopćeno je danas iz GONG-a.

Sukladno odluci Državnog izbornog povjerenstva, uvedena je dodatna mogućnost za birače koji namjeravaju glasovati izvan mjesta svog prebivališta unutar Hrvatske.

Svi birači koji dobiju potvrdu o privremenom upisu u popis birača od svog ureda za opću upravu, a koji je ne uspiju dostaviti nadležnom uredu za opću upravu u mjestu gdje će boraviti na dan izbora do 24. prosinca, mogu glasovati ako na izborni dan biračkom odboru predaju dobivenu potvrdu.

GONG ujedno skreće pozornost biračima da s dobivenom potvrdu mogu glasovati samo na biračkom mjestu koje obuhvaća adresu njihovog privremenog boravišta navedenu na dobivenoj potvrdi.

(Hina) xkt/pp yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙