FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HB: Predsjednički kandidati neravnopravni u medijima

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Glavni izborni stožerpredsjedničkog kandidata Hrvatskog bloka (HB) Ivića Pašalića smatra daje položaj predsjedničkih kandidata u medijima neravnopravan te da sui u GONG-u primjetili da nešto "ne štima" i da postojekandidati-favoriti.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Glavni izborni stožer predsjedničkog kandidata Hrvatskog bloka (HB) Ivića Pašalića smatra da je položaj predsjedničkih kandidata u medijima neravnopravan te da su i u GONG-u primjetili da nešto "ne štima" i da postoje kandidati-favoriti.

"Od službenog početka predsjedničke kampanje u hrvatskim dnevnim novinama objavljeno je više fotografija kandidata s Pantovčaka i Markova trga negoli priloga o ostalim kandidatima zajedno. I nikome ništa", navode u priopćenju iz Pašalićevog izbornog stožera.

Također ocjenjuju kako ne mogu prihvatiti da postoje jednaki i jednakiji. "Od kandidata s Pantovčaka i Markova trga ne očekujemo da se odreknu onoga što im se servira, ali od 'nezavisnih' medija očekujemo da bar pokušaju sakriti svoj navijački odnos", poručuju iz stožera Ivića Pašalića i navode da nedostatak programa i sadržaja kandidata ne bi trebalo nadomještati njihovim fotografijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙