FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jadranska magistrala prohodna za sva vozila

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Od 6 sati je Jadranska magistralaprohodna za sve kategorije vozila u cijeloj svojoj duljini, izvijestioje jutros HAK.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Od 6 sati je Jadranska magistrala prohodna za sve kategorije vozila u cijeloj svojoj duljini, izvijestio je jutros HAK.

Od sinoć je i autocesta A1 Zagreb-Split otvorena za sav promet.

Kolnici su mokri i skliski na nadvožnjacijma, vijaduktima, mostovima i u usjecima Gorskoga kotara i Hrvatskoga zagorja, pa zbog moguće poledice valja voziti krajnje pozorno.

Upozoravaju se vozači i na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama. Do završetka sanacije kolnika nakon odrona u mjestu Suhi Potok, na dionici Jadranske magistrale između Splita i Omiša, prometuje se naizmjence. Iz istog se razloga vozi, uz privremenu signalizaciju, i državnom cestom D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split).

Jutros u 5 sati krenuo je izvanredni prijevoz na relaciji: Zagreb-Samoborska cesta-Rakitje-stara Karlovačka-Karlovac-Skrad-delnice-Jelenje-Srednji Most-luka Rijeka. HAK moli za oprez pri mimoilaženju i pretjecanju.

Većinom graničnih prijelaza prometuje se redovno.

Trajektna inija Brestova-Porozina za otok Cres još je u prekidu. Trajekt za otok Pag isplovljava u 6 sati. Ostali trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙