FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura otežava promet

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Paški, Krčki most i dionicaJadranske magistrale Vidikovac-Sveta Marija Magdalena zatvoreni su zaprvu skupinu vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s kampkućicom), zbog jakih udara bure, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Paški, Krčki most i dionica Jadranske magistrale Vidikovac-Sveta Marija Magdalena zatvoreni su za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom), zbog jakih udara bure, izvijestio je jutros HAK.

Dionica autoceste A1, Split-Zagreb, između čvora Posedarje i čvora Sv. Rok otvorena je samo za osobna vozila. Ostala vozila prometuju obilazno preko Obrovca i Gračaca.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić.

Snijeg pada na području Slavonije, nešto gušći pada u Gorskom kotaru i Lici gdje je obvezna upotreba zimske opreme.

Magla mjestimično smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru na području Delnica i Vrbovskog.

Na svim spomenutim područjima kolnici su mokri i skliski, stoga valja voziti pozorno.

Do završetka sanacije kolnika nakon odrona u mjestu Suhi Potok, na dionici Jadranske magistrale između Splita i Omiša, prometuje se naizmjence.

Pojačan je izlaz teretnih i osobnih vozila na GP-ima Bregana i Macelj. Na ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez dužeg zadržavanja.

Trajekt za otok Pag ne plovi do daljnjeg zbog jakog vjetra, dok na liniji za otok Cres, Brestova-Porozina ne prevozi vozila 1. skupine (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom).

Trajekti na ostalim linijama plove redovito i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙