FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prometna nezgoda na podravskoj magistrali

ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Zbog prometne nezgode koja sedogodila na Podravskoj magistrali (D2) u mjestu Čačinci kod Našica,promet do daljnjeg ide obilazno, smjerom: Orahovica - Zdenci - Pustara- Čačinci (i obratno), izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Zbog prometne nezgode koja se dogodila na Podravskoj magistrali (D2) u mjestu Čačinci kod Našica, promet do daljnjeg ide obilazno, smjerom: Orahovica - Zdenci - Pustara - Čačinci (i obratno), izvijestio je večeras HAK.

Na ostalim prometnicama u zemlji vozi se bez poteškoća, osim što se dionicama na kojima traju radovi prometuje usporeno ili obilazno.

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Gorskom kotaru, Lici, Istri te ponegdje u Slavoniji. Magle ima duž dionice A1 Zagreb-Split od Bosiljeva do Male Kapele. Zbog niskih temperatura i moguće poledice na spomenutim dionicama HAK savjetuje oprezniju vožnju, posebice na vijaduktima, mostovima i usjecima.

HAK upozorava i na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama.

Svim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano, tek je povremeno na Županji pojačan ulaz, a na Bajakovu i Maclju izlaz teretnih motornih vozila.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙