FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimično vlažni i skliski

ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Mjestimice vlažnih i skliskihkolnika jutros ima u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Gorskom kotaru,Lici, te na dijelu autocesta: A3 Zagreb-Županja između Ivanić Grada iNove Gradiške i A6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do čvora Bosiljevo2. Na tom području puše i jak vjetar, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 14. prosinca 2004. (Hina) - Mjestimice vlažnih i skliskih kolnika jutros ima u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Gorskom kotaru, Lici, te na dijelu autocesta: A3 Zagreb-Županja između Ivanić Grada i Nove Gradiške i A6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do čvora Bosiljevo 2. Na tom području puše i jak vjetar, izvijestio je HAK.

Zbog niskih temperatura i poledice na tim se dijelovima vozačima savjetuje opreznija vožnja, posebice na vijaduktima, mostovima i usjecima.

Kraći zastoji mogu se očekivati na dionicama cesta na kojima traju radovi. HAK upozorava i na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na jadranskoj i ličkoj magistrali, te na gorskim cestama. Zbog sanacije odrona, i dalje se prometuje otežano državnom cestom D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split).

Na dionici autoceste A7 Rupa-Žuta Lokva, od čvora Jurdani do čvora Matulji zbog oštećenja kolnika (u duljini od 800 m) vozi se pretjecajnim trakom.

Dijelom Jadranske magistrale između Marine i Svince (kod Trogira) prometuje se otežano zbog vode koja prodire iz ceste.

Do 17. prosinca svakodnevno u vremenu od 8 do 16 sati povremeno će se zatvarati magistrala u Šibeniku, zbog miniranja na predjelu Vidici (tzv. "tri trake"). Promet se propušta svakog punog sata po 30 min.

Do završetka izgradnje privremenog priključka do gradilišta buduće A2 Zagreb-Macelj, na dionicama D1 Donji Macelj-Đurmanec, te Đurmanec-Lepajci promet je reguliran privremenom signalizacijom, te su mogući kraći zastoji.

Na graničnom prijelazu Bajakovo povremeno je pojačan izlaz, a na ostalim prijelazima se prometuje nesmetano.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙