FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: zbog bure dionica autoceste od Posedarja do čvora Sv. Rok otvorena samo za osobna vozila

ZAGREB, 18. prosinca 2004. (Hina) - Zbog jakih bočnih udara bure,dionica autoceste A1, Split-Zagreb, od Posedarja do čvora Sv. Rokotvorena je samo za promet osobnih vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 12,15 sati.
ZAGREB, 18. prosinca 2004. (Hina) - Zbog jakih bočnih udara bure, dionica autoceste A1, Split-Zagreb, od Posedarja do čvora Sv. Rok otvorena je samo za promet osobnih vozila, izvijestio je Hrvatski auto klub (HAK) u 12,15 sati.

Na dionicama Jadranske magistrale, Omiš-Dubci, u mjestu Lokva Rogoznica i u mjestu Krilo jesenice, između Dugog Rata i Splita, zbog odrona zemlje prometuje se jednim trakom i otežano.

U Omišu zbog izbijanja podzemne vode, koja se zadržava na kolniku u visini od 20 do 40 centimetara, prometuje se otežano i uz postavljenu prometnu signalizaciju.

U cijeloj zemlji vozi se po mokrim kolnicima, a zbog niskih temperatura nužan je povećan oprez zbog mogućih poledica posebice na cestama u gorju te mostovima, nadvožnjacima i usjecima.

Iz HAK- a upozoravaju i na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz osobnih i teretnih vozila a na Staroj Gradišci osobnih. Ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina ne prevozi autobuse i kamione, na ostalim linijama trajekti plove redovito i bez ograničenja ,stoji u izvješću HAK-.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙