FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Heineken Adria preuzima preostale dionice Karlovačke pivovare

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka Heineken Adria d.o.o. izKarlovca objavila je danas na Varaždinskoj burzi ponudu svimdioničarima za preuzimanje preostalih dionica Karlovačke pivovare, ukojoj ima većinski vlasnički udio.
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka Heineken Adria d.o.o. iz Karlovca objavila je danas na Varaždinskoj burzi ponudu svim dioničarima za preuzimanje preostalih dionica Karlovačke pivovare, u kojoj ima većinski vlasnički udio.

U vlasništvu Heineken Adria-e je 482.743 redovnih dionica Karlovačke pivovare, što odgovara udjelu od 94,42 posto temeljnog kapitala.

Temeljni kapital Karlovačke pivovare iznosi 204.498.000 kuna i podijeljen je na 511.245 redovnih dionica, pojedinačne nominalne vrijednosti 400 kuna.

Heineken Adria se obvezuje, kako stoji u ponudi za preuzimanje, platiti iznos od 1.804,59 kuna za svaku otplaćenu dionicu koja je predmet ponude, a za svaku neotplaćenu dionicu isti iznos umanjen za iznos prijevremene i jednokratne otplate tih dionica prema Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP).

Rok važenja ponude je 30 dana od objave u Narodnim novinama i dnevnim listovima, a kako napominju sa Varaždinske burze, ponuda je u tiskovinama objavljena 15. prosinca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙