FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: otvorena za promet dionica od Posedarja do čvora Sv. Rok

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Dvedestak minuta nakon 13 sati dionica autoceste A1, Split-Zagreb od Posedarja do čvora Sv. Rokponovno je otvorena za sve kategorija vozila, javio je HAK.
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Dvedestak minuta nakon 13 sati dionica autoceste A1, Split-Zagreb od Posedarja do čvora Sv. Rok ponovno je otvorena za sve kategorija vozila, javio je HAK.

Paški i Krčki most te dionica Jadranske magistrale od Sv. Marija Magdalena-Zadar, zatvoreni su za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom) dok dionicom Jadranske magistrale Vidikovac - Sv. Marija Magdalena, prometuju samo osobna vozila. Dionicom autoceste A6, Rijeka-Zagreba, od Kikovice do čvora Delnice zabranjen je promet teretnim vozilima s više od 3,5 tone, vozilima s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na području Gorskog kotara, Like, Dalmacije te Slavonije . HAK upozorava vozače na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama. Do završetka sanacije kolnika nakon odrona u mjestu Suhi Potok, na dionici Jadranske magistrale između Splita i Omiša, prometuje se naizmjence. Još se uvijek, zbog sanacije odrona, uz privremenu signalizaciju, vozi se državnom cestom D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split).

HAK savjetuje vozače da pripreme vozila za zimske uvjete. Na području Republike Hrvatske zimska oprema podrazumijeva sve četiri zimske gume, a vozači koji voze ljetnim gumama u prtljažniku moraju imati lance za pogonske kotače.

Pojačan je ulaz teretnih motornih vozila na graničnom prijelzu Bajakovo. Na ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti za otoke Pag i Cres na liniji Brestova-Porozina do daljnjeg ne plove zbog jakog vjetra. Trajekti na ostalim linijama plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙