FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: bura otežava promet

ZAGREB, 18. prosinca 2004. (Hina) - Dionica Jadranske magistrale(državna cesta D8), od Senja do Svete Marije Magdalene i Most dr.Franje Tuđmana u Dubrovniku zatvoreni su za prvu skupinu vozila(autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom), zbog jakih udaravjetra, izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 18. prosinca 2004. (Hina) - Dionica Jadranske magistrale (državna cesta D8), od Senja do Svete Marije Magdalene i Most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zatvoreni su za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom), zbog jakih udara vjetra, izvijestio je večeras HAK.

Zbog jakih bočnih udara bure, dionica autoceste A1, Split-Zagreb, od Posedarja do čvora Sv. Rok zatvorena je za sav promet. Promet je moguć obilazno preko Obrovca i Gračaca. Zbog bure, Paškim mostom smiju, zasad, samo osobna vozila.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, vozi se usporeno, dok magla smanjuje vidljivost od tunela Čardak do čvora Bosiljevo2, iste autoceste.

Na dionicama Jadranske magistrale, Omiš-Dubci, u mjestu Lokva Rogoznica i između Dugog Rata i Splita u mjestu Krilo jesenice i Suhi Potok, zbog odrona zemlje vozi se jednim trakom i otežano.

U Omišu zbog izbijanja podzemne vode, koja se zadržava na kolniku u visini od 20 do 40 cm, prometuje se otežano i uz postavljenu prometnu signalizaciju.

U većem dijelu zemlje vozi se po mokrim kolnicima, a zbog niskih temperatura nužan je povećan oprez zbog mogućih poledica posebice na cestama u gorju te mostovima, nadvožnjacima i usjecima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙