FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog odrona obustavljen promet kod Omiša

ZAGREB, 19. prosinca 2004. (Hina) - Zbog sanacije velikog odrona umjestu Suhi Potok, promet je još obustavljen na dionici ceste D8(Jadranske magistrale) Split-Omiš, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 19. prosinca 2004. (Hina) - Zbog sanacije velikog odrona u mjestu Suhi Potok, promet je još obustavljen na dionici ceste D8 (Jadranske magistrale) Split-Omiš, izvijestio je jutros HAK.

Obilazak za teretna vozila je Split-Dugopolje-Bisko-Blato na Cetini-Šestanovac-Dubci i obratno, a za osobna Omiš-Naklice-Gata-Tugare-Žrnovnica-D8.

Paški most i dionica autoceste A1, Zagreb-Split, od Posedarja do čvora Sv. Rok otvoreni su za sav promet.

Za I. kategoriju vozila (autobusi na kat, motocikli i vozila s kamp kućicom), zbog jakih bočnih udara bure, zatvoren je Most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku i dionica Jadranske magistrale (državna cesta D8), od Senja do Svete Marije Magdalene.

Vozi se, uglavnom, po mokrim ili vlažnim kolnicima, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica na pojedinim mjestima, posebice na cestama u gorju, te mostovima, nadvožnjacima i usjecima, pa savjetujemo dodatan oprez i sporiju vožnju.

HAK upozorava i na gustu maglu koja smanjuje vidljivost ponegdje i na 50-100 m na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, posebno kroz Gorski kotar i A3, Zagreb-Lipovac. Magle još ima i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, na autocesti A4 Zagreb-Varaždin-Goričan.

Jak vjetar puše i na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, te se vozi usporeno. HAK upozorava i na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama.

Savjetuju se vozači da opreme svoja vozila za zimske uvjete.

GP Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila. Ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez Trajekti plove redovito i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙