FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koprivnica - Carinici privedeni u Županijski sud u Zagrebu

KOPRIVNICA, 18. prosinca 2004. (Hina) - Trojica carinika koprivničkeCarinarnice sa željezničkog prijelaza Gyekenyesa, na granici sMađarskom, uhićena su danas i privedena sucu Županijskoga suda uZagrebu jer se osnovano sumnja da su počinili više kaznenih djelaprimanja mita.
KOPRIVNICA, 18. prosinca 2004. (Hina) - Trojica carinika koprivničke Carinarnice sa željezničkog prijelaza Gyekenyesa, na granici s Mađarskom, uhićena su danas i privedena sucu Županijskoga suda u Zagrebu jer se osnovano sumnja da su počinili više kaznenih djela primanja mita.

Kriminalističku obradu proveli su koprivničko-križevačka Policijska uprava i Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) u Zagrebu, stoji u današnjem priopćenju koprivničko-križevačke Policijske uprave, u kojem se ne navode pojedinosti o tom slučaju.

Pretpostavlja se da je riječ o carinicima koji su izbjegavali nadzor ilegalno uvezene odjeće iz Turske, s čim je u vezi prije mjesec dana pokrenuta istraga u koprivničkoj Carinarnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙