FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadrolinija: Rekordan promet i prihod od 700 milijuna kuna

RIJEKA, 17. prosinca 2004. (Hina) - Najveći domaći brodar riječkaJadrolinija ostvarit će u 2004. oko 700 milijuna kuna prihoda ili oko7 posto više nego prethodne godine, a poslovanje će, uz manju dobit,biti pozitivno, rekao je danas za Hinu predsjednik Uprave JadrolinijeSlavko Lončar.
RIJEKA, 17. prosinca 2004. (Hina) - Najveći domaći brodar riječka Jadrolinija ostvarit će u 2004. oko 700 milijuna kuna prihoda ili oko 7 posto više nego prethodne godine, a poslovanje će, uz manju dobit, biti pozitivno, rekao je danas za Hinu predsjednik Uprave Jadrolinije Slavko Lončar.

Jadrolinija je ove godine ostvarila do sada najveći prijevoz putnika i vozila. Prevezeno je oko 8,2 milijuna putnika i oko 2,1 milijuna vozila.

U floti Jadrolinije ukupno su 53 broda. Ove godine izgrađena su dva, a kupljen je jedan polovni brod. U sljedećoj godini dva će broda biti rashodovana i poslana u rezališta, bit će završena gradnja dva nova broda, a bit će nabavljena još dva polovna broda, planiraju u Jadroliniji.

Lončar naglašava da je rekordan prijevoz putnika i vozila te pozitivno poslovanje u 2004. ostvareno unatoč visokim cijenama nafte i sniženju dijela cijena usluga Jadrolinije.

Čekanja putnika na ukrcaj su smanjena, a promet se i u turističkoj sezoni odvijao bez većih zastoja, kazao je Lončar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙