FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bijesna lisica u kućnom dvorištu pokraj Sinja

SINJ, 17. prosinca 2004. (Hina) - U Glavicama pokraj Sinja u kućnodvorište obitelji Cvrlje jučer je ušla lisica koju je vlasnik kućeubio vilama, a naknadnom analizom utvrđeno je da je životinja bilazaražena bjesnoćom, što je u posljednjih nekoliko godina prvi slučajlisičje bjesnoće u cetinskom kraju.
SINJ, 17. prosinca 2004. (Hina) - U Glavicama pokraj Sinja u kućno dvorište obitelji Cvrlje jučer je ušla lisica koju je vlasnik kuće ubio vilama, a naknadnom analizom utvrđeno je da je životinja bila zaražena bjesnoćom, što je u posljednjih nekoliko godina prvi slučaj lisičje bjesnoće u cetinskom kraju.

Obitelj Cvrlje pretpostavlja da se lisica spustila sa susjednog brda. Preplašena supruga Ante Cvrlje, koja je u tom trenutku stavljala odjeću na sušilo, pozvala je muža koji je vilama ubio lisicu i o tome odmah izvijestio Veterinarsku stanicu.

Veterinari su lisicu dali na analizu kojom je utvrđeno da je zaražena bjesnoćom. Zbog toga iz Veterinarske stanice upozoravaju na oprez jer se, uz ostalo, primiče vrijeme parenja mačaka i pasa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙