FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: predizborni skup Ivića Pašalića

ZADAR, 16. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Hrvatskogbloka Ivić Pašalić počeo je danas predizbornu kampanju skupom u Zadruna kojem je rekao da "Hrvatska nije talac generala Ante Gotovine, kaošto poručuje vlast".
ZADAR, 16. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Hrvatskog bloka Ivić Pašalić počeo je danas predizbornu kampanju skupom u Zadru na kojem je rekao da "Hrvatska nije talac generala Ante Gotovine, kao što poručuje vlast".

"Hrvatska je talac dviju bolesnih ambicija: jedna se zove Stjepan Mesić, a druga, još bolesnija Ivo Sanader", rekao je.

Pašalić je pozvao okupljene da na predsjedničkim izborima daju glas njemu. "Važno je da uđem u drugi izborni krug, a nakon toga možete otići na godišnji odmor jer sam siguran da ću u sučeljavanju jedan na jedan smlaviti Stjepana Mesića", kazao je.

Pašalić je pozvao i sve članove HDZ-a da glasuju za nj. "Jer i vi i ja želimo smijeniti veleizdajicu s Pantovčaka", rekao je Pašalić. Dodao je da je "najstrašnija činjenica što su tuđini namijenili Sanaderovu HDZ-u, stranci koja je pod Tuđmanovim vodstvom stvarala hrvatsku državu, da uništi hrvatsku državnost".

Na skupu je predsjednik zadarskog HČSP-a Ivo Ćoza pozvao sve članove i pristaše te stranke da glasuju za Pašalića.

Među okupljenima je bilo i članova HDZ-a, a pojavio se i nedavno isključeni član stranke i predsjednik zadarskoga Gradskog vijeća Davor Aras.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙