FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I. Pašalić predao kandidaturu za predsjednika države

ZAGREB,13. prosinca 2004.(Hina) - Predajući danas, u Državnom izbornompovjerenstvu (DIP), svoju kandidaturu za predsjednika države, predsjednik Hrvatskog bloka (HB) Ivić Pašalić izjavio je kako"nasuprot današnjoj, sluganskoj politici, zastupa suverenističkupolitiku".
ZAGREB,13. prosinca 2004.(Hina) - Predajući danas, u Državnom izbornom povjerenstvu (DIP), svoju kandidaturu za predsjednika države, predsjednik Hrvatskog bloka (HB) Ivić Pašalić izjavio je kako "nasuprot današnjoj, sluganskoj politici, zastupa suverenističku politiku".

Pašalićevu kandidaturu poduprlo je, svojim potpisima, više od 20 tisuća građana.

Naglasio je kako "nikada ne bi izdao hrvatske interese", a "kao predsjednik države osigurao bi da građani dobro žive, da se Hrvatska ne razgrađuje, da se hrvatski generali ne izručuju".

Pašalić je rekao i kako je "svojim životom i radom pokazao da se drži obećanja", dodajući kako u izbornu utrku ulazi sa sloganom "Uspravna Hrvatska".

Noćas u ponoć istječe rok u kojem kandidati za predsjednika države moraju DIP-u predati kandidature, poduprte s najmanje deset tisuća potpisa građana.

Manji dio kandidata to je već učinio, no glavnina će to učinit tek danas, nekoliko sati prije isteka zakonskog roka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙