FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osijeku akcija "Kupujmo osječko-baranjsko"

OSIJEK, 15. prosinca 2004. (Hina) - Od sutra do 19. prosinca nasajamskom prostoru Pampas u Osijeku održat će se akcija "Kupujmoosječko-baranjsko", čiji je cilj promocija i prodaja proizvoda tvrtkiiz Osječko-baranjske županije, izvijestio je na današnjoj konferencijiza novinare predsjednik Županijske gospodarske komore u Osijeku ZoranKovačević.
OSIJEK, 15. prosinca 2004. (Hina) - Od sutra do 19. prosinca na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku održat će se akcija "Kupujmo osječko-baranjsko", čiji je cilj promocija i prodaja proizvoda tvrtki iz Osječko-baranjske županije, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Županijske gospodarske komore u Osijeku Zoran Kovačević.

Napomenuo je kako je cilj upravo u dane uoči Božića i Nove godine kada se mnogo kupuje Osječanima i ostalim posjetiteljima omogućiti kupnju proizvoda slavonsko-baranjskih tvrtki po pristupačnim cijenama.

U akciji će sudjelovati oko 60 tvrtki iz Osječko-baranjske županije, a akciju zajednički organiziraju HGK-Županijska komora Osijek, grad Osijek i županija te tvrtka Osječki sajam.

(Hina) xvs yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙