FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: preminuo od posljedica prometne nesreće, supruga teško ozlijeđena

ŠIBENIK, 14. prosinca 2004. (Hina) - Dušan Marjanović (40) iz Šibenikaumro je od ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći što se danasoko 13,40 sati dogodila na državnoj cesti D-8 Split - Zadar nanadvožnjaku kod šibenske gimnazije, priopćila je večeras policija.
ŠIBENIK, 14. prosinca 2004. (Hina) - Dušan Marjanović (40) iz Šibenika umro je od ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći što se danas oko 13,40 sati dogodila na državnoj cesti D-8 Split - Zadar na nadvožnjaku kod šibenske gimnazije, priopćila je večeras policija.

Nesreća se dogodila kad je 24-godišnji Splićanin D. H. osobnim automobilom "nissan teranom" s prikolicom, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine u nepreglednu zavoju prešao na suprotnu stranu ceste i izravno se sudario s osobnim automobilom "peugeotom 205", šibenske registracijske oznake, kojim je upravljao Marjanović.

Zbog siline udara "peugeot" je udario u osobni automobil "suzuki maruti", šibenskih registracijskih oznaka, koji se kretao iza njega, i kojim je upravljala 47-godišnja M. J. iz Šibenika.

Teško ozlijeđeni vozač "peugeota" Dušan Marjanović i njegova 36-godišnja supruga M. M. prevezeni su u šibensku Opću bolnicu, gdje je Marjanović preminuo u 14,15 sati. Njegova je supruga zbog teških ozljeda zadržana na bolničkom liječenju.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Ivo Vukelja.

Protiv D. H.-a bit će podnesena kaznena prijava, navodi se u priopćenju šibensko - kninske Policijske uprave.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙