FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo u minskom polju

VINKOVCI, 6. prosinca 2004.(Hina)) - U djelomice miniranu poljunedaleko od Ostrova na vinkovačkom području u nedjelju je u lovupoginuo Ilija S. (1957.) iz Ostrova, potvrdila je danasvukovarsko-srijemska policija.
VINKOVCI, 6. prosinca 2004.(Hina)) - U djelomice miniranu polju nedaleko od Ostrova na vinkovačkom području u nedjelju je u lovu poginuo Ilija S. (1957.) iz Ostrova, potvrdila je danas vukovarsko-srijemska policija.

U priopćenju se navodi kako se Ilija S. u lovu na djelomično miniranu poljoprivrednom području odvojio od ostalih članova ostrovskoga Lovačkog društva "Jelena", ušao u označeno minsko polje te nagazio na protupješačku minu i aktivirao je.

Od eksplozije mine zadobio je teške ozljede lijeve noge od kojih je preminuo u vinkovačkoj Općoj bolnici.

Po riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske Policijske uprave Miroslava Janića ove je godine u minskim poljima u hrvatskom Podunavlju poginulo pet ljudi.

"Samo u zadnjih mjesec dana od posljedica minskih eksplozija smrtno su stradale dvije osobe, obje lovci", kaže Janić i dodaje kako lovci često zanemaruju minske oznake i odlaze u lov u minirana područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙