FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split -mrtva djevojka - isključeno ubojstvo

SPLIT, 13. prosinca 2004. (Hina) - Uzrok smrti djevojke MarineMarinović (26), koja je prekjučer, tri tjedna nakon nestanka,pronađena mrtva kod Žrnovnice, neće biti poznat prije nego što budegotova histološka i toksikološka analize tkiva, to jest prije dva dotri tjedna, rekla je patologinja splitske Kliničke bolnice dr. MarijaDefinis-Gojanović, koja zasad, nakon obdukcije, isključuje nasilje iubojstvo.
SPLIT, 13. prosinca 2004. (Hina) - Uzrok smrti djevojke Marine Marinović (26), koja je prekjučer, tri tjedna nakon nestanka, pronađena mrtva kod Žrnovnice, neće biti poznat prije nego što bude gotova histološka i toksikološka analize tkiva, to jest prije dva do tri tjedna, rekla je patologinja splitske Kliničke bolnice dr. Marija Definis-Gojanović, koja zasad, nakon obdukcije, isključuje nasilje i ubojstvo.

Dr. Definis-Gojanović rekla je da rezultati analiza ne bi trebali biti "spektakularni".

Analiza tkiva i uzrok smrti utvrđuju se uobičajenim postupkom. Histološka analiza tkiva obavlja se u splitskoj Kliničkoj bolnici, dodala je patologinja, no, istaknula je, prednost imaju bolesnici.

Također, s obzirom na to da se toksikološka analiza obavlja u Zagrebu, a traje u prosjeku dva do tri tjedna, uzrok smrti ne može se utvrditi prije nove godine.

Nestanak nesretne djevojke njezin je otac prijavio 24. studenoga, a posljednji su je put živu vidjeli dan prije poslijepodne u Splitu. Policija je pokrenula uobičajene mjere potrage.

Nesretnu djevojku pronašao je mrtvu u subotu poslijepodne 34-godišnji muškarac koji je sjekao drva na brdu iznad Žrnovnice, izvijestila je danas policija, a na Odjelu patologije identificala ju je obitelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙