FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosor s djecom hrvatskih branitelja na projekciji filma

ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Za djecu hrvatskih branitelja idjecu iz zagrebačkog Doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici danasje, kao dar, prikazan animirani film "The Polar Express" uorganizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijskesolidarnosti.
ZAGREB, 5. prosinca 2004. (Hina) - Za djecu hrvatskih branitelja i djecu iz zagrebačkog Doma za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici danas je, kao dar, prikazan animirani film "The Polar Express" u organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Ta posebna projekcija božićni je dar distributera "Intercom Isse" i kina "Broadway Tkalča" za više od 450-ero djece, a karte su dobile udruge hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor rekla je prije projekcije da je Ministarstvo pripremilo i prigodne darove uoči blagdana Svetog Nikole te božićnih blagdana.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o izostavljanju nekih kategorija iz Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, primjerice vatrogasaca, Jadranka Kosor je rekla da je taj zakon usklađen s koordinacijom udruga iz Domovinskog rata i udovica ratnih vojnih invalida i da je dobio potporu u Hrvatskome saboru, a počet će se primjenjivati 1. siječnja 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙