FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Juščenko: ukrajinski režim proživljava svoje posljednje dane

BEČ, 12. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Ukrajinski režim proživljava svojeposljednje dane Ukrajini, izjavio je u nedjelju u Beču oporbeni prvakViktor Juščenko koji je rekao i da je jako sretan što je živ, pošto suaustrijski liječnici otkrili da je bio žrtva otrovanja dioksinom.
BEČ, 12. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Ukrajinski režim proživljava svoje posljednje dane Ukrajini, izjavio je u nedjelju u Beču oporbeni prvak Viktor Juščenko koji je rekao i da je jako sretan što je živ, pošto su austrijski liječnici otkrili da je bio žrtva otrovanja dioksinom.

"Režim proživljava posljednje dane, što me podsjeća na pad Sovjetskog Saveza ili Berlinskog zida", kazao je Juščenko na konferenciji za tisak.

Liječnici Viktora Juščenka u privatnoj klinici Rudolfinerhaus u Beču, kamo je potonji primljen u petak, priopćili su da je oporbeni kandidat na predsjedničkim izborima 26. prosinca bio žrtva trovanja dioksinom u rujnu i da mu je taj otrov najvjerojatnije podmetnula "treća strana".

Ukrajinsko državno tužiteljstvo u subotu je ponovno pokrenulo istragu o pokušaju atentata nakon vijesti o njegovu trovanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙