FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blagdane će na Kvarneru provesti oko 11500 turista

OPATIJA,11. prosinca 2004.(Hina) - U hotelima na područjuprimorsko-goranske županije u vrijeme božićnih i novogodišnjihblagdana očekuje se oko 11.500 turista, podaci su koje je prikupilažupanijska Turistička zajednica.
OPATIJA,11. prosinca 2004.(Hina) - U hotelima na području primorsko-goranske županije u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekuje se oko 11.500 turista, podaci su koje je prikupila županijska Turistička zajednica.

Na opatijskoj rivijeri hotelijeri, na osnovi najava, očekuju oko 4200 gostiju iz Austrije, Njamačke, Italije, Francuske, Nizozemske i Hrvatske. U Opatiji će u vrijeme blagdana biti otvoreno 14 hotela, u Lovranu 5 hotela, a nekoliko hotela primit će goste u Mošćeničkoj Dragi i Ičićima.

Na crikveničkoj rivijeri hotelijeri se pripremaju za doček oko 1000 gostiju, uglavnom iz Njemačke, Italije te domaćih turista. U Crikvenici će biti otvoreno 7 hotela, a četiri hotela primit će goste u Selcima.

Na otoku Krku blagdane će provesti oko 1400 turista, lošinjski hotelijeri očekuju oko 2100 gostiju, a rapski oko 1000 turista.

Dio turista za blagdane se očekuje i u Gorskom kotaru, Rijeci te ostalim manjim turističkim odredištima u županiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙