FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BULIĆ: POTPORAMA PRIVUĆI GOSTE I U SLAVONIJU

ZAGREB, 1. prosinca 2004. (Hina) - U turizmu Slavonije i Baranje jošuvijek ima dosta teškoća, ali i poduzetničkih aktivnosti koji ukazujuna oporavak i buđenje turističke djelatnosti na ovome području, rečenoje u srijedu na koordinaciji direktora turističkih zajednica izSlavonije i Baranje.
ZAGREB, 1. prosinca 2004. (Hina) - U turizmu Slavonije i Baranje još uvijek ima dosta teškoća, ali i poduzetničkih aktivnosti koji ukazuju na oporavak i buđenje turističke djelatnosti na ovome području, rečeno je u srijedu na koordinaciji direktora turističkih zajednica iz Slavonije i Baranje.

Direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić istaknuo je da se Slavonija budi kao turističko područje, čemu, uz ostalo, pridonosi otvaranje nekoliko novih smještajnih objekata i poduzetničke aktivnosti obiteljskih gospodarstava. Time se, u odnosu na vrijeme poraća, Slavonija bitno drukčije definira kao turistički prostor.

Hrvatska se ove godine u cijelosti pomaknula korak naprijed, unatoč nesklonom okruženju turističkih kretanja, i ostvarila dosad najbolju turističku godinu, što je afirmativno za turizam u cjelini, rekao je Bulić.

Dodao je da Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka razmatra mjere kojima bi se u idućoj godini povećao broj turističkih posjeta domaćih gostiju, odnosno da određenim sustavima subvencija i financijskih potpora turističke agencije privuku potencijalne goste na dolazak u ovaj prostor, ali i u druga područja RH.

Kazao je kako je radi što bolje promidžbe ovog dijela Hrvatske Glavni ured HTZ-a pripremio brošuru "Slavonija", koja treba poslužiti kao osnova iz koje će proizaći pojedinačne županijske brošure, a potencijalnim posjetiteljima pružiti informacije koje će poticati na dolazak u ovu regiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙