FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj za kupnju Đuro Đaković poljoprivrednih strojeva i uređaja

ZAGREB, 10. prosinca 2004. (Hina) - Holding Đuro Đaković objavio jepozivni natječaj za podnošenje ponuda za kupnju 190.833 dionice koječine 86,24 posto temeljnog kapitala tvrtke iz sastava tog holdinga -Đuro Đaković poljoprivredni strojevi i uređaji d.d. iz Županje.
ZAGREB, 10. prosinca 2004. (Hina) - Holding Đuro Đaković objavio je pozivni natječaj za podnošenje ponuda za kupnju 190.833 dionice koje čine 86,24 posto temeljnog kapitala tvrtke iz sastava tog holdinga - Đuro Đaković poljoprivredni strojevi i uređaji d.d. iz Županje.

Kako stoji u natječaju koji danas prenosi Varaždinska burza, rok za podnošenje ponuda ističe 15. siječnja u 15 sati, a ponuditeljima koji do 15. prosinca ove godine dostave pisani izraz interesa dostavit će se tenderska dokumentacija te omogućiti provedba odgovarajućeg due dilligencea tog društva, u trajanju od najviše pet radnih dana.

Od ponuditelja se zahtijeva da sam ponudi otkupnu cijenu po dionici te dostavi prijedlog poslovnog plana za narednih pet poslovnih godina. Također, zahtjeva se zadržavanje broja zaposlenika u trenutku zaključenja ugovora u razdoblju od tri godine, mogući plan otvaranja novih radnih mjesta unutar društva (uključujući i obuku zaposlenika) ili predstavljanje programa otpremnina za višak zaposlenih.

Ponuditelji će trebati preuzeti i obveze po kolektivnom ugovoru i aktima društva u odnosu na zaposlene, a očekuje se i sklapanje odgovarajućeg komercijalnog ugovora kojim se ugovara isporuka poljoprivrednih strojeva te dostavljanje odgovarajuće bankovne garancije za ispunjenje tih obveza.

Đuro Đaković poljoprivredni strojevi i uređaji nalaze se na samostalnoj lokaciji površine 262.293 četvornih metara u industrijskoj zoni u Županji, a osnovna djelatnost te tvrtke je proizvodnja različitih tipova žetvenih kombajna i vučenih berača kukuruza.

U natječaju se navodi kako "potencijalni investitor treba uzeti u obzir veliki tržišni potencijal i prednost lokacije društva na plodnom poljoprivrednom zemljištu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙