FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre, magla u Gorskom kotaru i Slavoniji

ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Mokre i vlažne ceste su u gotovocijeloj Hrvatskoj, a najviše u Istri, središnjoj Hrvatskoj i Gorskomkotaru, Slavoniji, te ponegdje u Dalmaciji, magle ima na područjuGorskog kotara i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb gdje je ponegdjevidljivost smanjena na 20 do 50 metara te mjestimice u Slavoniji,izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 3. prosinca 2004. (Hina) - Mokre i vlažne ceste su u gotovo cijeloj Hrvatskoj, a najviše u Istri, središnjoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru, Slavoniji, te ponegdje u Dalmaciji, magle ima na području Gorskog kotara i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb gdje je ponegdje vidljivost smanjena na 20 do 50 metara te mjestimice u Slavoniji, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na cestama kroz gorja.

Na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac, zbog sanacije odrona prometuje se otežano.

Zbog izgradnje privremenog priključka do gradilišta buduće A2 Zagreb-Macelj, na dionicama D1 Donji Macelj-Đurmanec, te Đurmanec-Lepajci, promet će biti reguliran prometnom signalizacijom, te su mogući kraći zastoji.

Radi sanacije klizišta, do 10. prosinca bit će zatvorena za sav promet dionica D24 Varaždinske Toplice-Ludbreg, od Tuhovca do Poljana. Obilazni smjer je: Tuhovec-Grešćevina-Poljana Gornja i Poljana Donja u oba smjera.

Obnavlja se kolnik Jadranske magistrale od Posedarja do starog Masleničkog mosta.

Danas u 11 sati kreće izvanredni prijevoz tereta na relaciji: Slavnoski Brod (Đuro Đaković-čv. Slavnoski Brod-A3-čv. Velika Kopanica-Vrpolje-Đakovo-Osijek-Darda-Beli Manastir.

Promet teretnih vozila na izlazu iz Hrvatske pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo, a na Macelju u oba smjera.

Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez zastoja.

Trajekti na svim linijama plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙