FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varšava: Premijeri Višegradske skupine o financiranju u EU-u

VARŠAVA, 8. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Premijeri zemalja Višegradskeskupine - Mađarske, Poljske, Slovačke i Češke - okupili su se usrijedu poslijepodne u Varšavi na radnom sastanku kako bi sekonzultirali o financiranju u Europskoj uniji, javlja agencija AFP.
VARŠAVA, 8. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Premijeri zemalja Višegradske skupine - Mađarske, Poljske, Slovačke i Češke - okupili su se u srijedu poslijepodne u Varšavi na radnom sastanku kako bi se konzultirali o financiranju u Europskoj uniji, javlja agencija AFP.

Ferenc Gyurcsany, Marek Belka, Mikulaš Dzurinda i Stanislav Gross održavaju "radni i konzultativni susret na temu nove financijske perspektive EU-a", navodi se u priopćenju poljske vlade.

Nakon konzultacija trebala bi uslijediti radna večera na kojoj će se četirima šefovima vlada pridružiti slovenski premijer Janez Janša i austrijski kancelar Wolfgang Schuessel kako bi raspravljali o "budućem širenju EU-a", piše u priopćenju.

Susret premijera zemalja koje su se pridružile EU-a 1. svibnja, osim Austrije, uslijedio je nakon sastanka ministara vanjskih poslova zemalja Višegradske skupine u utorak u Krakowu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙