FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Socijaldemokrati najavili formiranje vlade u sjeni

LJUBLJANA,6. prosinca 2004.(Hina) - Slovenski socijaldemokrati održatće za nešto više od tri mjeseca kongres na kojemu će donijeti noviprogram i formirati vladu u sjeni, najavio je u ponedjeljakpredsjednik stranke Borut Pahor.
LJUBLJANA,6. prosinca 2004.(Hina) - Slovenski socijaldemokrati održat će za nešto više od tri mjeseca kongres na kojemu će donijeti novi program i formirati vladu u sjeni, najavio je u ponedjeljak predsjednik stranke Borut Pahor.

"Formirat ćemo vladu u sjeni s istim resorima koje ima sadašnja vlada i kao cilj postaviti pobjedu na parlamentarnim izborima 2008. godine", rekao je Pahor, dodajući da će sadašnjoj vladi Janeza Janše dati 100 dana mira i s njome surađivati na temama od nacionalnog interesa.

Pahor je dodao da se stranka želi profilirati kao umjerena stranka lijevog centra s programom usmjerenim na modernizaciju države, gospodarski rast i socijalnu stabilnost.

Pahor je nakon ovogodišnjih izbora predlagao da stranka uđe u sadašnju vladu Janeza Janše, ali je njegov prijedlog većina u stranci odbila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙