FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP o JPP u Sunčanom Hvaru i Slobodnoj Dalmaciji

ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Rok za podnošenje obvezujućih ponudau procesu osnivanja javno-privatnog partnerstva (JPP) u hotelskojtvrtki Sunčani Hvar i dalje ostaje 20. prosinca, a do tada će se szainteresiranim investitorima obaviti dodatne konzultacije u vezipredložene pravne strukture i modela toga JPP-a.
ZAGREB, 6. prosinca 2004. (Hina) - Rok za podnošenje obvezujućih ponuda u procesu osnivanja javno-privatnog partnerstva (JPP) u hotelskoj tvrtki Sunčani Hvar i dalje ostaje 20. prosinca, a do tada će se s zainteresiranim investitorima obaviti dodatne konzultacije u vezi predložene pravne strukture i modela toga JPP-a.

Kazao je to danas potpredsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju Ivan Gotovac koji je rekao i da je u petak, 3. prosinca, EPH dostavio HFP-u prijedlog ugovora o kupnji Slobodne Dalmacije, čija bi prva analiza, kako je najavio, trebala biti gotova do kraja ovoga tjedna.

Govoreći o javno-privatnom partnerstva za Sunčani Hvar Gotovac je dodao da su temeljem krajem studenog poslane pravne strukture i modela JPP-a svih sedam ponuditelja neobvezujućih ponuda pozvali i na dodatne razgovore, ali da se neki na to nisu odazvali. Pritom nije imenovao nikoga posebno, ali je napomenuo da su s nekima već obavili konzultacije i otklonili sve nejasnoće u vezi te strukture.

Gotovac je kazao i da su danas iz HFP-a ponovo pozvali sve investitore na razgovore budući su neki od onih koji su došli na razgovore predloženi model, kako kaže, krivo shvatili kao finalni, a ne kao onaj na koji mogu davati primjedbe i prijedloge. To se posebno odnosi na dio strukture kojom se predviđa izlazak iz toga partnerstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙