FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Doris Košta: "Zastupam obespravljene Hrvate"

SPLIT, 1. prosinca 2004. (Hina) - Splitska odvjetnica Doris Košta, kojaje najavila ulazak u izbornu utrku kao kandidatkinja Saveza udrugastanara Hrvatske, izjavila je danas kako vjeruje u pobjedu napredsjedničkim izborima jer, kako je rekla, zastupa obespravljeneHrvate.
SPLIT, 1. prosinca 2004. (Hina) - Splitska odvjetnica Doris Košta, koja je najavila ulazak u izbornu utrku kao kandidatkinja Saveza udruga stanara Hrvatske, izjavila je danas kako vjeruje u pobjedu na predsjedničkim izborima jer, kako je rekla, zastupa obespravljene Hrvate.

Kazala je kako nije bila njezina ideja da se kandidira za predsjednicu države, nego "jednog dijela obespravljenih Hrvata".

Nju je službeno jučer u Zagrebu za predsjednicu Hrvatske kandidirao Savez udruga stanara Hrvatske.

"Apsolutno je rizično kandidirati se pored respektabilnih kandidata kao što su Stipe Mesić, Jadranka Kosor ili Đurđa Adlešić, ali smatram da imam veliku šansu za pobjedu, jer se u to inače ne bih upustila", kazala je Košta Hini.

Dodala je kako će njezina predsjednička kampanja biti izuzetno skromna.

"Ja se neću razbacivati skupom kampanjom, jer se zna koga zastupam, ali ću mom izbornom tijelu ponuditi više od vrijednosti novca i luksuznih jumbo plakata i svega onog što se utroši u kampanju", rekla je.

Košta je kazala da će biračima dati prije svega neposredni kontakt i realna obećanja te da će nastojati u svakom trenutku, u okviru svjih mogućnosti, neposredno pružiti pomoć svakoj osobi koja ju od nje zatraži.

Doris Košta je donedavno bila u vrhu splitske podružnice DC-a, a u javnosti je bila poznata i kao odvjetnica nogometnog kluba Hajduk.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙