FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SVEČANOST U PADOVI U POVODU 500. PRESAĐIVANJA JETRE

RIM, 20. studenog 2004. (Hina/AR) - Na posebnoj svečanosti koja je usubotu održana u Padovi u povodu 500. presađivanja jetre uSveučilišnoj bolnici sudjelovao je i Arsen Dedić, kojemu je također utoj bolnici presađena jetra.
RIM, 20. studenog 2004. (Hina/AR) - Na posebnoj svečanosti koja je u subotu održana u Padovi u povodu 500. presađivanja jetre u Sveučilišnoj bolnici sudjelovao je i Arsen Dedić, kojemu je također u toj bolnici presađena jetra.

Svečanost je održana u gradskom kazalištu Verdi i mnogi pacijenti svojim su pričama posvjedočili o iznimnim pothvatima liječnika iz bolnice koja je po presađivanju jetre najuspješnija u Europi. Dirljivo je bilo svjedočenje oca i sina koji mu je darovao jetru i tako mu spasio život.

Pročitane su i poruke predsjednika Italije i Hrvatske, Carla Azeglia Ciampija i Stjepana Mesića, pokrovitelja svečanosti na kojoj su nastupili talijanski i hrvatski kantautori Gino Paoli i Arsen Dedić.

U Padovi su, kako nam je kazao hrvatski veleposlanik u Italiji Drago Kraljević, koji je također prisustvovao svečanosti, hrvatski zdravstveni djelatnici dogovorili suradnju sa Sveučilišnom bolnicom u transplantaciji organa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙