FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

V a ž n a obavijest uredništvima - ispravak najave Gospodarstva

ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Vladin ured za odnose s javnošćuizvijestio je da današnjoj svečanosti u Trafostanici Ernestinovo nećebiti nazočan predsjednik Europske komisije Romano Prodi, kako jeranije bilo najavljeno.
ZAGREB, 9. studenog 2004. (Hina) - Vladin ured za odnose s javnošću izvijestio je da današnjoj svečanosti u Trafostanici Ernestinovo neće biti nazočan predsjednik Europske komisije Romano Prodi, kako je ranije bilo najavljeno.

Ponavljamo izmijenjenu najavu:

ERNESTINOVO - U Trafostanici Ernestinovo svečano će se obilježiti ponovno povezivanje prijenosnih mreža i početak trgovanja električnom energijom između kontinentalne i jugoistočne Europe. Elektroenergetski sustavi jugoistočne i kontinentalne Europe ponovno su spojeni 10. listopada, a trgovina strujom započela je početkom studenoga. Rekonekcijom je stvoreno elektroenergetsko područje sa 450 milijuna ljudi u 22 države, s godišnjom potrošnjom električne energije od približno 2.300 teravatsati, što je jedan od dva najveća takva sustava u svijetu. Svečanosti će biti nazočni predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader (11,50 sati; izjave za novinare u 13 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙