FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rubensova djela u trima bečkim muzejima

BEČ, 3. prosinca 2004. (Hina) - Stotinu ulja na platnu i još tolikocrteža i skica jednog od najpoznatijih majstora flamanskog barokaPetera Paula Rubensa (1577.-1640.) izlažu istodobno tri bečka muzeja -Muzej povijesti umjetnosti, Lichtenstein muzej i Umjetnička galerijaLikovne akademije.
BEČ, 3. prosinca 2004. (Hina) - Stotinu ulja na platnu i još toliko crteža i skica jednog od najpoznatijih majstora flamanskog baroka Petera Paula Rubensa (1577.-1640.) izlažu istodobno tri bečka muzeja - Muzej povijesti umjetnosti, Lichtenstein muzej i Umjetnička galerija Likovne akademije.

Zajednička akcija triju muzeja nudi posjetiteljima uvid u cjelokupan opus svih razdoblja stvaralaštva tog slikarskoga genija 17. stoljeća koji je slikao, kako povijesne i biblijske, tako i suvremene teme vremena u kojemu je živio, rečeno je u danas u Beču na konferenciji za novinstvo.

Jednom ulaznicom od 15 eura moći će se razgledati sva tri muzeja, a organizirani minibusi razvozit će posjetitelje od muzeja do muzeja, što je također uračunato u cijenu.

Ta jedinstvena akcija triju bečkih muzeja likovnih umjetnosti počinje u nedjelju, 5. prosinca, i traje do 27. veljače.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙