FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 2. prosinca

ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 2. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 2. prosinca, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Nastavlja se sjednica Hrvatskog sabora raspravom o konačnom tekstu izmjena Zakona o lijekovima i medicinskim proizvodima (Hrvatski sabor, Velika vijećnica, Trg Sv. Marka 6, 9,30 sati).

ZAGREB - Na redovitoj sjednici članovi Vlade RH bi trebali utvrditi državni akcijski plan zapošljavanja od 2005. do 2008. te razmotriti izvješće o provedbi Vladinih zaključaka u vezi s planom razvoja bolničkih ustanova do 2010. (Vlada RH, Trg Sv. Marka 2, 11 sati).

OSIJEK - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i predsjednica parlamenta Republike Mađarske Katalin Szili susrest će se u Osijeku (11,50 sati).

ZAGREB - Klub zastupnika Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o prijedlogu novog zakona o porezu na dohodak, odnosno o politici mirovinskih zakona (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, 12 sati).

OSIJEK - Dan Grada Osijeka, 2. prosinca, bit će obilježen svečanom sjednicom Gradskog vijeća u osječkom HNK (u 11 sati). Nazočnima će se obratiti hrvatski predsjednik Stjepan Mesić koji će cijeli dan provesti u Osijeku, a izjave za novinare dat će po završetku sjednice, (Županijska ulica 9, 12,25 sati).

ZAGREB - Javni prosvjed Sindikata zaposlenih na poslovima razminiranja zbog odluke hrvatske Vlade o sanaciji tvrtke "Mungos" vezano uz isplatu plaća bit će ispred zgrade Vlade na Markovom trgu, (11 sati).

LOVRAN - Savjetovanje državnih odvjetnika u RH bit će u Hotelu "Excelsior" u Lovranu, a odvjetnicima će se obratiti ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić (9 sati).

PULA - Prigodnom svečanošću u Puli bit će otvoren 10. sajam knjiga u Istri na kojem će sudjelovati više od 250 izdavača (Dom hrvatskih branitelja, 12 sati).

ZAGREB - Na izložbi "Čileanska umjetnost: prelazeći granice", koja će biti otvorena u Galeriji Klovićevi dvori u 19 sati, predstavit će se 78 umjetnika današnjeg Čilea. Izložba u Klovićevim dvorima ostaje otvorena do 30. siječnja 2005.

ZAGREB - Susret 4. kola G skupine Kupa UEFA: Dinamo - Heerenven (20.45 sati, stadion Maksimir)

Dežurni na desku FaH-a:

prije podne - Uroš Andrić

poslije podne - Sandro Lendler

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙