FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: promjena termina održavanja pulskog arheološkog skupa

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Obavještavamo korisnike da suorganizatori međunarodnog savjetovanja "Kultovi i vjerovanja krozpovijesna razdoblja" izvijestili da taj skup, s popratnim događajima,neće početi danas u 9 sati na pulskom Filozofskom fakultetu, kako suranije najavili, već sutra u isto vrijeme i na istom mjestu.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Obavještavamo korisnike da su organizatori međunarodnog savjetovanja "Kultovi i vjerovanja kroz povijesna razdoblja" izvijestili da taj skup, s popratnim događajima, neće početi danas u 9 sati na pulskom Filozofskom fakultetu, kako su ranije najavili, već sutra u isto vrijeme i na istom mjestu.

Ponavljamo najavu tog događaja:

PULA - Deseto jubilarno međunarodno savjetovanje na temu "Kultovi i vjerovanja kroz povijesna razdoblja" bit će svečano otoveno u srijedu. U radu savjetovanja sudjelovat će 58 znanstvenika iz Hrvatske, Italije, Španjolske, Francuske, Rumunjske, Srbije i Crne Gore te Slovenije. (9 sati, dvorana Filozofskoga fakulteta). U sklopu savjetovanja bit će otvorena izložba "Rimski medaljoni u hrvatskim muzejima". (12,30 sati, Gradska knjižnica i čitaonica).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙