FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Briefing pokrenuo oglasnik privatne nabave

ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka Briefing pokrenula jeposlovni elektronski servis pod nazivom OPEN (Oglasnik PrivatnENabave).
ZAGREB, 2. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka Briefing pokrenula je poslovni elektronski servis pod nazivom OPEN (Oglasnik PrivatnE Nabave).

Riječ je o elektronskom servisu koji privatnim tvrtkama omogućava izbor i proširenje kruga dobavljača roba i usluga i odabiranje najbolje ponude, a dobavljačima omogućuje ponudu proizvoda i usluga velikom broju naručitelja, kaže se u priopćenju Briefinga.

Servis radi tako da ulaskom u njegovu bazu korisnik postaje dio mreže dobavljača i naručitelja te može ispunjavanjem web obrasca oglasiti svoje potrebe za nabavom ili putem e-maila primati obavijesti o potrebama za nabavom drugih članova mreže.

Ujedno, naručitelj nakon upisa u bazu može na Briefingovim web stranicama pratiti u kojoj se fazi nalazi njegova narudžba, pri čemu se obavijest o potrebi za nabavom dostavlja isključivo potencijalnim dobavljačima iz pojedine djelatnosti, a bez znanja konkurencije, kaže se u priopćenju.

Briefing je tvrtka za praćenje i analizu medija, osnovana 2000. godine. Razvija se u dva smjera: razvoj poslovnih Internet servisa te razvoj servisa za podršku PR agencijama i PR odjelima velikih kompanija.

(Hina) xduk/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙