FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medika: Matko Bolanča predsjednik NO-a

ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave Pliva Hrvatsked.o.o. Matko Bolanča izabran je za novog predsjednika Nadzornog odboranajvećeg hrvatskog trgovaca lijekovima i sanitetskim materijalom,tvrtke Medika, objavili su danas iz Medike.
ZAGREB, 23. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Uprave Pliva Hrvatske d.o.o. Matko Bolanča izabran je za novog predsjednika Nadzornog odbora najvećeg hrvatskog trgovaca lijekovima i sanitetskim materijalom, tvrtke Medika, objavili su danas iz Medike.

Za zamjenicu predsjednika NO-a, pak, izabrana je Ljerka Seifert, direktorica Sektora nabave i asortimana stomatologije u Mediki.

Matko Bolanča, kao predstavnik najvećeg pojedinačnog dioničara Medike, i Ljerka Seifer do sada su bili članovi NO-a Medike.

Bolanča je na mjestu predsjednika NO-a zamijenio Mirjanu Mesec, koja je ostala članica NO-a.

NO Medike tako i dalje ima sedam članova, a uz spomenute, čine ga i dosadašnji članovi Danica Mirtić iz Ljubljane, Vinko Manček iz Novog Mesta te Tea Martinčić iz Zagreba.

Uz Plivu, koja ima pojedinačno najveći dio vlasništva u Medici, 24,71 posto, najveći su dioničari i dvije slovenske farmaceutske kompanije - Krka (11,68 posto) i Lek (10,82 posto), slijedi Gradska ljekarna Zagreb (3,31 posto), dok je ostatak dionica u vlasništvu malih dioničara i same Medike (5,79 posto).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙