FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petersen: Godina 2005. posebno važna za Kosovo

PRIŠTINA,1. prosinca (Hina) - Godina 2005. bit će posebno važna zaKosovo i napredak procesa reformi i prihvaćanju međunarodnih standardau pokrajini, izjavio je civilni upravitelj UN-a na Kosovu u srijedunakon povratka iz New Yorka.
PRIŠTINA,1. prosinca (Hina) - Godina 2005. bit će posebno važna za Kosovo i napredak procesa reformi i prihvaćanju međunarodnih standarda u pokrajini, izjavio je civilni upravitelj UN-a na Kosovu u srijedu nakon povratka iz New Yorka.

Soren Jessen-Petersen u New Yorku je podnio izvješće pred Vijećem sigurnosti UN-a i sastao se s nekim dužnosnicima američkog State Departmenta.

UN podržava reformske procese na Kosovu i sada je na novim kosovskim institucijama da ispune međunarodne standarde, rekao je Jessen-Petersen, naglasivši da će sljedeća godina biti posebno važna za Kosovo.

"Nova vlada će imati vrlo važnu ulogu. Ona će voditi i biti odgovorna za te procese", rekao je civilni upravitelj UN-a. Ujedno je i izrazio uvjerenje u suradnju kosovske vlade s Haškim sudom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙